Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Takläggare i Vikbolandet

Här hittar du takläggare i Vikbolandet med omnejd. 

Hittatakläggare.se riktar sig till dig som vill få offerter från entreprenörer som erbjuder takrenovering och takläggning.

Ett bra tak gör att din fastighet ökar sin livslängd med många år och att renovera sitt tak i tid är ofta en av de bästa investeringarna som går att göra.

Använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag i Vikbolandet som erbjuder tjänster inom takrenovering och takläggning!

Hur får jag flera offerter takläggning?

När du fyller i vårt kontaktformulär och skickar iväg det så sätts flera processer igång. Vi tar hand om din ansökan och skickar vidare den till vår samarbetspartner, som har en stor databas av takläggare i som är verksamma i Vikbolandet. Beroende på vad det är för typ av takläggning du vill ha hjälp med så matchas du ihop med rätt hantverkare för uppdraget.

Dessa hör sedan av sig till dig med sina offerter, som bland annat innehåller kostnadsförslag. Du får också ta del av information om företagen, deras kompetenser och omdömen från tidigare kunder. Det gör att du får tillgång till ett brett underlag när du ska ta ditt slutgiltiga beslut om vilken takläggare som du ska anlita.

Alla privatpersoner, företag och föreningar i Vikbolandet med omnejd är välkomna att ansöka om offerter genom oss, och det kostar ingenting att använda tjänsten. Det finns heller inga krav på att du ska anlita något av företagen som hör av sig med offerter.

Vad kostar en takläggare att anlita i Vikbolandet?

Det är svårt att svara på vad ett takläggningsarbete kostar, eftersom det handlar om hur omfattande arbetet är, om det gäller att rusta upp ett befintligt tak, lägga ett nytt tak eller en bara en allmän kontroll. 

Det absolut vanligaste är att priset på taket sätts baserat på kvadratmeter, så hur stor taket är spelar också in i slutpriset. Därutöver tillkommer kostnader för arbetsmaterial och övriga extra kostnader som kan uppkomma.

Vi rekommenderar att du alltid tar in flera offerter så att du kan jämföra priser och få en uppfattning om vad en rimlig medelkostnad är för just det takläggningsarbete som du vill få utfört. 

Eftersom vår offertförfrågningstjänst är gratis och inte kommer med några förpliktelser att anlita företagen som svarar, så passar den även utmärkt för dig som i första hand bara är nyfiken på vad ett takläggningsarbete kostar i snitt från takläggare i .

Om du ansöker i egenskap av privatperson har du rätt att dra av en del av arbetskostnaden för takläggning, genom ROT-avdraget. Det ger dig upp till 30 procent billigare pris på arbetet och är därför mycket förmånligt. 

Det är vanligt att de takläggare som skickar sina kostnadsförslag redan har räknat med ROT-avdraget i priset, men du bör se efter hur det förhåller sig när du får ta del av offerterna. 

Även för bostadsrättsföreningar och företag

Vår offertförfrågningstjänst används även av många föreningar och företag i Vikbolandet som är i behov av en takläggare.

Bostadsrättsföreningar har i många fall större uppdrag för takläggare, som exempelvis kan handla om att byta tak på flera radhuslängor. Ett sådant arbete är förstås omfattande, men med rätt kompetens går det smidigt.

Innan en firma anlitas för uppdraget är det alltså en bra idé att bostadsrättsföreningen jämför offerter från flera olika takläggare och anlitar riktiga proffs som har erfarenhet av större takläggningsarbete för jobbet.

I många fall kan takläggare erbjuda fast pris på ett större takläggningsarbete, så att bostadsrättsföreningen kan budgetera och planera inför det. När du använder formuläret för att ansöka om offerter kan du alltid välja om arbetet ska utföras snarast möjligt eller om det handlar om ett arbete så långt fram som ett år i tiden.

Ansök om gratis offerter via oss idag och hitta din takläggare i Vikbolandet!

Våra senaste förfrågningar

Robert bad om offert för Bygg & hantverkare - Takläggning & renovering av tak

Renovering läckande papptak.
Borttagning skorsten.
Igenläggning hål skorsten i papptak och igenläggning hål i tegeltak.
byte vindskivor och panel runt tak.

Andreas bad om offert för Bygg & hantverkare - Takläggning & renovering av tak

Tillbyggnad mellan hus och garage med svag (knapp märkbar) lutning åt båda håll.

Förfrågan gäller omläggning av papptak. Tror vi klarar vintern. Men tacksam för ett besök snarast, för att se om något måste göras.

Ola bad om offert för Bygg & hantverkare - Takläggning & renovering av tak

Hej!
Vi behöver byta pannor på vårt hus då vi ska lägga solceller.

Takpannorna är original från 1973. Taket är betongtakpannor på
bärläkt och underlagstak av masonit. Vi vill ha svarta pannor.

Adressen är Amiralsvägen 8 i Bjärred.

Taket är ca 160 kvm utan avdrag för takfönster, skorstenar,
ventilation etc.

Huset bredvid…

Sanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Takläggning & renovering av tak

Vi utför rivarbetet. Det är stuprör integrerade i taket. Dom ska bort och det ska sättas hängrännor istället. Allt snickeriarbete utför vi själva det är bara själva pappen samt ev. underarbete inför som vi vill anlita för.

Loick bad om offert för Bygg & hantverkare - Takläggning & renovering av tak

Mögel dök upp på träet på vinden. Det finns fuktinfiltrationer. Träbalkarna ska vara OK.

Linda bad om offert för Bygg & hantverkare - Takläggning & renovering av tak

Jag har ett litet fritidshus på 25 kvm i Ransjö.(utanför Sveg)Vad skulle det kosta att måla taket? Eller lägga nytt plåttak?

Iréne bad om offert för Bygg & hantverkare - Takläggning & renovering av tak

Jag behöver rådgivning och då även kostnadsförslag om vad som ev. behöver göras för renovering av taket. Sett fuktskador på innertaket kring ventilationsrör, takskivor under plåttaket lossnat. behövs mer/ny isolering? ev. byte av ytterplåten?

Roland bad om offert för Bygg & hantverkare - Takläggning & renovering av tak

Jag behöver för sotare och brandskyddskontrollantt en takstege , en tackbrygga och en glidskydd.
Brandskyyddskontrollanten kommar redan 18. juli 2021.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.